Cavitation/Ultraljud

Vad är CAV/RF:
Cavitation (CAV) är ultraljudsvågor som får lymfa och fettceller att vibrera. Fettcellernas membran "sprängs" och får fetter/slaggprodukter att hamna i lymfan där det sedan transporteras ut via njurar. Detta sker utan att påverka omgivande kroppstruktur negativt - snarare tvärtom då cirkulationen ökar.

Radiofrekvens (RF) ökar vår lymf- och blodcirkulation som hjälper till att forsla bort slaggprodukter så att svullnader/ödem/överflödig vätska minskar eller försvinner helt. Behandlingen stimulerar även gammalt och skadat kollagen som reparerar och återställer sig vilket bidrar till att huden stramas upp och rynkor/slapp hud och hudbristningar blir bättre. Finns även koppning/sug munstycke som är mycket effektiv vid hård stagnation och fett.

Vad händer vid behandling:
Behandlingen "kickar" igång njurar, lymfa, lever och tarm där stagnation luckras upp samt bidrar till en ökad cirkulation. När vi får fart på detta kan kroppen naturligt ta hand om och forsla bort slaggprodukter som annars ligger och stör våra system. Detta leder i sin tur till att kroppen får helt andra förutsättningar att kunna läka mer på djupet med de eventuella problem vi har.

Antal behandlingar:
Behandlingen går att göra 2-5 ggr/vecka vilket är bra för att få fart på systemen. Antal varierar beroende på vad man har för obalanser och hur fort man svarar på behandlingen. Påverkar gör också hur man lever i sin vardag med kost, stress, sömn mm. För vissa blir det en klar förbättring efter första besöket - för andra kan det ta flera gånger.  Rekommenderar att även följa rådet "Att tänka på innan/efter behandling" för bästa möjliga resultat.

Några symtom som kan behandlas:
Akuta besvär såsom ryggsmärtor, ischias, nackspärr, frozen shoulder mm.
Led- muskelbesvär, onda knän, nacke/axlar, fibromyalgi, artros, huvudvärk/migrän, puckelrygg och hjärndimma.
Ger ökad lymf- och blodcirkulation, hjälper svullnader och ödem/lipödem, löser upp stagnationer såsom bulor/knutor samt ger ökad energi. Kickar igång njurar, lever och tarm.
Reducerar fett/vätskedepåer vilket ofta  blir viktminskning som resultat, celluliter, grova porer, rynkor, slapp hud, rosacea.

Vilka behandlar vi inte:
Personer med pacemaker, gravida, ammande och ej under 18 år. Behandling sker inte direkt på implantat, skruvar. 

Att tänka på innan/efter behandling:
Dricka mycket vatten innan och efter behandling. Bra att ta något toxinbindande som tex "Aktivt kol" för att hjälpa till med utrensningen. Inta gärna växtbaserat, samt ingen gluten eller mejeri. Minska på fettet. Börja gärna morgonen med sellerijuice eller ett glas ljummet vatten med citron i. Jättebra är persiljevatten som understödjer njurarna att filtrera. Rörelse är viktigt då med promenader och har du tillgång till vibrationsplatta är det ett plus. Sist men inte minst är det viktigt med ANDNINGEN - tänkt på att djupandas och då ner i dina lungor så att du får igång diafragman som blir pumpen för ditt lymfsystem. Tänk på att in- och utandning ska ske via näsan. Gå gärna in på FB-gruppen "Body Cleanse Sweden"
och sök/läs för mer information om behandlingen. Finns dokument under "filer" där det finns mer tips för dig som behandlas med CAV/RF.

Pris:
 60 min            900 kr
1 tim 20 min  1200 kr
1 tim 40 min  1500 kr


Vi har gått utbildning hos Natalie Kervén på "Academy of nature"/FB-gruppen "Body Cleanse Sweden".