Reikikurs steg 1

Reiki är ett effektivt alternativ till att behandla både sig själv, andra och djur. En japansk friskvårdmetod där man genom handpåläggning släpper på blockeringar och får energin i kroppen och auran att flöda. Reikienergin ökar upp och höjer din livsenergi.
Det är en mycket enkel men kraftfull teknik där inga förkunskaper krävs och kan utövas av vem som helst. Reikin kan till förmån användas till att påskynda läkning av olika symtom, är stressreducerande , avslappnande och förebyggande. 

Under kursen får du lära dig grunderna i att behandla dig  själv, andra och djur. Även växter, mat och ladda kristaller mm. Du får en stor portion personlig utveckling och Reiki är ett underbart redskap för att utveckla sin medvetenhet. Du lär dig nycklar för att göra just din resa i livet, få tillgång till vad som är sant just för dig, fylla på energi, känna glädje och styrka i den vardag vi lever i idag. 

Varje kurs utgår från den grupp som blir och anpassas därefter. Det blir alltid en mycket sammansvetsad go trupp där vi tar del av kursmaterial, diskuterar, behandlar och delar med oss av det vi vill. Alla går hem på söndagen som Reikihealers. 
I alla kurser som varit har erfarenheten blivit; att få utvecklas tillsammans i en sådan här grupp är en fantastisk resa och startar mycket mer än man kan ana.

Några ord från tidigare elever:

"Jag kan ge mig själv Reiki varje kväll och även mina barn. Så bra!"

"Då jag valt att sätta mig själv först, är Reiki ett hjälpmedel för mig att finna lugn och svar inom mig samt energipåfyllning. Att även kunna ge andra detta via behandlingar är helt otroligt. Så efter kursen känner jag stor tacksamhet."

"Har känt att något har saknats. Såg din kurs på nätet. Tänkte, varför inte ? Jo du, jag har hittat rätt. Trots att jag trampar runt på en snårig stig mellan varven, känner jag att jag har hittat helt rätt. Reiki har hjälpt mig att lugna ner mig själv innan jag ska somna, självhjälp liksom. Har även försökt att hjälpa vänner som har haft besvär av värk i rygg och axlar, där händer det saker! Har ibland bara lagt mina händer på axlarna, bara en sådan sak, har fått stressade personer mycket lugnare. Har även provat på min katt, mindre lyckat tror jag det blev;) Reiki, ja det är verkligen min grej. Har lång väg att vandra men det är en spännande vandring.
Tack Anette, du öppna mina ögon för Reiki. Kram"

Jag heter Anette och driver friskvårdsföretaget Kongahällaklinken. Har under många år arbetat inom vården men de senaste 15 åren inom friskvård och har ett brinnande intresse för hur vi kan må bättre och vad som är meningen med livet. Detta efter min egna resa, år av erfarenheter och då människor mår allt sämre, är stressade  och blir mer vilsna.
-Stor lycka för mig är att hjälpa människor att må bättre och ta del av deras framsteg med sig själva. 


Är man en grupp som vill ha en kurs antingen på Kongahällakliniken eller på någon annan destination i landet så hör av Er till mig, Anette, så tittar vi på ett koncept som passar Er!


Reikikurs steg 1


Kursdatum: Nytt kursdatum blir till våren 2023
Tid:
9-16 (2 dagar)
Plats: Kongahällakliniken, Uddevallavägen 13 Kungälv
Kurskostnad: 2800 kr
Kursledare: Anette Olsson

Kontakta Anette för mer information eller vid anmälan: 0707-876300, info@kongahallakliniken.seReikikurs steg 2

Detta är en kurs för dig som gått Reiki steg 1 och vill lära dig mer och få tillgång till ett ännu kraftfullare verktyg.  Du lär dig att heala på distans och du blir mer klarsynt, utvecklas djupare på ett personligt plan, samt ökar din förståelse för Reiki. Det är både teoretiska och praktiska övningar.
Intresserad: Ta kontakt med Anette 

Kursdatum: Nytt kursdatum blir till våren 2023
Tid: 9-16 (2 dagar)
Plats: Kongahällakliniken, Uddevallavägen 13 Kungälv
Kurskostnad: 2800 kr
Kursledare: Anette Olsson
Kontakt: Tel 0707-876300
info@kongahallakliniken.se


Välkommen att ta del av din egen resa!