Integrativ Zonterapi

Visste du att i hela din kropp finns i olika punkter på fötterna?
Genom att trycka på dessa zoner så skickar man signaler via kroppens energisystem, även kallade meridianer, till de olika organen. Detta medför att kroppens eget självläkningssystem kommer igång.

Då jag arbetat med detta i många år så är det otaliga många diagnoser man har hjälpt med denna behandlingsmetod. Allt ifrån barnlöshet, migrän, ryggproblematik, bihålor och stress mm. Den är även fantastiskt bra förebyggande.

Ordet integrativ kommer från latinets ” integer” – hel, integrera – bilda helhet. Med Integrativ Zonterapi når man alla celler i kroppen. De får en ”kick” att börja rensa och läka sig själva. I grund och botten har vi ett väl fungerande system, men som av olika anledningar är nedsatt och därmed kommer olika krämpor som gör att vi inte mår bra. Många gånger på grund av hur vi idag lever våra liv med vårt stressade samhälle och alla de krav det innebär och vad vi råkar ut för i vår vardag.

Behandlingen utgår alltid från människan som helhet. Den integrerar alla kroppens system, vilket ökar förutsättningarna för självläkning. Med helhet menas hela individen som består av kropp, själ, sinne, tankar och känslor.

Antal behandlingar är olika från individ till individ och beror ofta på hur länge man haft besvär och hur man lever sitt vardagliga liv, men generellt ca 3 tillfällen innan man känner en förbättring, men ibland går det fortare eller tar längre tid.

Viktigt att man dricker mycket vatten den följande tiden efter då det hjälper utrensningen i kroppen.

Behandlingen tar ca 1 timma där det även finns tid för samtal.
Pris: 800 kr