Massage

Behandlingen har många effekter på kroppen men de främsta är också de vi uppskattar mest: Framför allt ger massagen mjukare och mindre spända muskler och det kroppsegna hormonet – Oxytocin – frigörs vilket gör att man slappnar av och kommer i balans.

Några andra bra effekter av massagen som inte är lika kända är t.ex sänkt blodtryck, minskad utsöndring av stresshormoner, minskad smärta, ökad blodcirkulation, bättre andning samt optimal återhämtning och bättre muskulärt näringsupptag. (bra för idrottare)

Efter en massagebehandling blir man ofta avslappnat trött och kan känna lite som träningsvärk. Detta blir när slagget i kroppen lossnar och vill ut – viktigt då att dricka mycket vatten som hjälper systemet att rensa. Regelbunden behandling arbetar förebyggande och att stretcha kroppen hjälper till att hålla muskler och leder igång.

Kropp och själ:
Börjar först med en avkopplande massage på rygg, nacke och axlar för att lösa upp spända och trötta muskler. Övergår sedan till en Reiki behandling som är en mjuk och behaglig mteod. Vid behandling av tex stress, smärta och ångest. Hjälper även till att släppa på så väl mentala som fysiska spänningar.
Med endast lätta handrörelser kan man starta kroppens egen läkningsprocess och fylla på energiflödet.
Reiki klassas även som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Behandlingar:
Svensk Klassisk Massage                                                                                                         
Triggerpunker 
Taktil Massage
Kropp & SjälPris:
Helkropp: 60 min  650 kr

Massage: 45 min: 550 kr

Halvkropp: 30 min 450 kr

Kropp & Själ: 60 min 650 kr