Medicinsk fotvård/fotvård

Att ta hand om sina fötter oavsett om man har återkommande problem eller inte så är det en investering för framtiden. De ska orka med att bära dig många mil under ett antal år. Vid vissa tillfällen är det extra viktigt att vårda dem såsom vid en graviditet, diabetes, nageltrångsbesvär, reumatiskt, psoriasis och vissa andra sjukdomstillstånd. Behandlingen utförs av väl utbildad personal där vi i grund och botten är undersköterskor och har många år inom vården. Den medicinska fotutbildningen gick vi på den Kvalificerade Yrkesutbildningen i Göteborg där det läggs stort fokus på foten, den övriga kroppen och dess fotrelaterade sjukdomar samt att genomföra en mycket väl fotbehandling av högsta kvalité.
Även belastning och gångtekniken spelar roll för hur dina fötter mår.

Vi är medlemmar i Sveriges Medicinska Fotterapeuter, har ansvarsförsäkringar och lokaler som är godkända av Miljö och hälsa. Allt för att du ska känna dig trygg.

Oavsett ålder och problem så tar vi hand om dina fötter på allra bästa sätt och vårt mål är att du ska gå ifrån behandlingen på fina och härligt mjuka fötter.

OBS: Vi tar inte emot remisser på fotvård!

Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med att en fotstatus görs där man ser över foten och dess tillstånd. Sedan hamnar man i ett fotbad, eventuella förhårdnader och liktornar mm avlägsnas, naglarna klipps slipas och rensas, foten slipas och behandlingen avslutas med att fötterna smörjas in under en liten massage. Nagellack kan målas på vid önskemål. Vi ger även tips och råd om vad just du behöver.

Behandlingen anpassas efter dina fotbehov.

Problem som behandlas:
Liktornar
Nageltrång
Hälsprickor
Vårtor

Produkter:
Fotkrämer
Vårtfri
Stödstrumpor
Avlastningar

Pris: 630 kr

OBS: Behandlingen är ej godkänd för epassi, actiway och annan friskvård. Se under ”Fotvård” här nedan!
Vi tar inte emot remisser!

Fotvård

Behandlingen är förebyggande fotvård där man börjar med ett mjukgörande fotbad. Därefter filas förhårdnader och fötter samt naglar klipps,rensas och putsas till. Behandlingen avslutas med en applicering av en kräm under en skön massage.

Pris: 750 kr

Behandlingen är godkänd för epassi, actiway samt annan friskvårdspeng.