Vi på Kongahällakliniken

Här på Kongahällakliniken kan du avnjuta din behandling i lugn och ro.
Vårt motto är att man ska ta hand om sig själv och tänka på att må så bra som möjligt efter de förutsättningar man har. Vi terapeuter som arbetar här är väl utbildade i alla våra behandlingar. Viktigt för oss är att du som kund ska få ut det bästa av din stund här hos oss och känna dig omhändertagen och välkommen.

Vi finns lättåtkomliga i trevliga och fräscha lokaler mitt i Kungälv på Uddevallavägen 13, mitt emot busstationen mot Maxi.
Du är varmt välkommen till oss!

Anette är i grund och botten undersköterska med många år inom vården. Gick den medicinska fotvården på den Kvalificerade Yrkesutbildningen i Göteborg och var klar 2010. Brinner för den alternativa vården och är sedan 2005 ubildad zonterapeut. Utökat sin kunskap med Reiki och är idag Reikilärare och har regelbunda kurser i detta.

Anette hjälper dig med:
Medicinsk Fotvård
Integrativ Zonterapi
Reiki
Reikiutbildning

Lotta är undersköterska med många år inom vård och omsorg. Hon är utbildad till medicinsk fotteraput på den Kvalificerade Yrkeshögskolan i Göteborg och var klar 2013. Samtidigt läste hon till Chiropodist som är en fördjupning inom ämnet diabetes, reumatiskt mm.
Lotta är utbildad massageterapeut via GGI med examen maj 2015. Utför Svensk klassisk massage, taktil massage och behandlar även triggerpunker. Utbildad i Reiki steg 1 och 2.

Lotta hjälper dig med:
Medicinsk Fotvård